Onze paarden en pony’s

Onze paarden en pony’s

Onze paarden en pony’s

Pony’s

Appel

10 jaar, merrie

Appel is een voorwaartse en lieve pony maar wel ondeugend en is geschikter voor wat oudere kinderen. Appel is heel braaf in omgang en wordt veel ingezet voor evenementen en kinderfeestjes. Appel is bomproof en staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Balou

27 jaar, ruin

Balou is een hele lieve pony die erg voor je aan het werk wilt maar wel op zijn eigen tempo. Balou is een rustige en tevreden pony.

Brammetje

25 jaar, ruin

Brammetje is een lieve, sensitieve pony die heel geschikt is voor kinderen.

Carolien

20 jaar, merrie

Carolien is super braaf en ook leuk voor op buitenrit, van springen wordt ze erg enthousiast. Carolien heeft een erg rustig karakter.

Dionne

23 jaar, merrie

Dionne is geschikt voor iedereen en is een echte allround pony.

DJ Joey

13 jaar, ruin

DJ Joey is een drukke, aandachtige pony die dol is op springen. DJ Joey is een echte stuiterbal. Hij is erg leuk voor de middel- en gevorderde ruiters.

Drommel

13 jaar, ruin

Drommel is een blije en frisse pony die erg graag voor je wilt werken. Drommel is gek op springen. Hij is minder geschikt voor beginners.

Fox

24 jaar, ruin

Fox heeft in het verleden wedstrijden gelopen en is een erg ervaren pony die geschikt is voor iedereen. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nog onwijze looplust.

Fury

26 jaar, merrie

Fury is een hele lieve kinderpony die tijdens het rijden heel braaf is maar soms ook wat lui.

Jelle

21 jaar, ruin

Jelle is altijd alert en kan superleuk lopen met de beginners maar ook met de ervaren ruitertjes biedt hij genoeg uitdaging. Jelle is een echte showpony.

Jesse

26 jaar, ruin

Jesse is een echte beginnerspony die lief is voor iedereen. Hij heeft al veel kinderen mogen leren rijden.

 

Jip

Merrie

Jip is een echte knuffelkont en erg voorwaarts. Hij biedt voor de ervaren ruitertjes een leuke uitdaging maar is ook lief bij de wat onervaren ruiter.

 

Kwibus

18 jaar, ruin

Kwibus is een super lieve pony maar is wel wat ondeugend af en toe.

 

Kyara

14 jaar, merrie

Kyara is een lieve en geschikte pony voor zowel beginners als gevorderden. Kyara heeft in het verleden ZZ gesprongen en kan ook super goed dressuur lopen.

Mariska

18 jaar, merrie

Mariska is een leuke en lieve pony om te rijden. Ze past zich makkelijk aan aan de ruiter en is zowel geschikt voor beginners en bied uitdaging voor de ervaren ruitertjes. Mariska kan goed springen en heeft in het verleden ook wedstrijden in de dressuur en springen gelopen op L-niveau.

Mark

19 jaar, ruin

Mark is super lief en een echte toverbal! Hij verandert namelijk per seizoen van kleur. Met rijden is Mark een betrouwbare pony, hij is ideaal voor kinderen om te leren rijden.

 

Mello

9 jaar, merrie

Mello is een lieve pony die zich aan past aan de ruiter. Mello heeft 2 maan ogen en is daarmee een hele mooie pony om te zien.

 

Olaf

21 jaar, ruin

Olaf is een super lieve pony met veel ervaring. Elk kind kan met Olaf rijden en hij is heel braaf met poetsen en zadelen. Hij houdt ontzettend van aandacht en knuffelen. Ook voor de wat oudere kinderen biedt hij genoeg uitdaging.

Een echte knuffelpony en super braaf onder het zadel maar wel een beetje eigenwijs met rijden.

Piet

6 jaar oud, ruin

Piet is een hele lieve pony waar je uren mee kunt poetsen en vlechten. Met rijden is hij een eerlijke en voorwaartse pony en hij kan super goed vooroplopen op buitenritten. Piet staat nergens van te kijken en is leuk voor jong en oud.

Poeh

19 jaar, merrie

Poeh is heel leuk onder het zadel en dol op eten. Poeh houdt niet zo van knuffelen.

 

Roosje

19 jaar, merrie

Roosje is een hele lieve voorwaartse pony die genoeg uitdaging biedt maar ook braaf is voor beginners.

 

Sjors

12 jaar, ruin

Sjors is een echt blij ei en heeft veel energie. Sjors kan super springen en erg leuk voor de ervaren ruiter om te rijden. Sjors is geen beginnerspaard.

 

Smorky

22 jaar, merrie

Smorky is een curly pony en heeft dus ook echt krulletjes, ze is tijdens het rijden wat ondeugend, maar wel heel lief.

 

Snor

19 jaar, ruin

Snor heeft zijn naam gekregen omdat hij ook een echte snor heeft waar je hem goed aan kan herkennen. Hij is onder het zadel super lief, maar vindt mensen af en toe een beetje spannend.

Ullie

22 jaar, merrie

Ullie is een hele lieve, maar wel ondeugende pony waar zowel wat jongere dan oudere kinderen op kunnen rijden.

 

Welfrie

28 jaar, ruin

Welfrie is een hele lieve pony, maar onder het zadel af en toe een dondersteen. Ondanks zijn leeftijd heeft ze nog genoeg looplust en heeft hij het nog niet toe aan pensioen.

 

Zwieber

17 jaar, ruin

Zwieber is heel lief en betrouwbaar. Hij is geschikt voor iedereen, maar af en toe wel een beetje onhandig. Zwieber is een perfect tussen paard waar iedereen op kan rijden.

 

 

Paarden

Babelou

15 jaar, ruin

Babelou is dol op buitenritten, en heel ervaren in de dressuur hij kent meerdere oefeningen en kan erg goed springen. Hij gaat graag voor je aan het werk.

Bailey

13 jaar oud, ruin

Bailey is een heel lief en aanhankelijk paard. Bailey komt uit Ierland en is dol op spelen. Hij kan goed gereden worden door jong en oud en is erg lief en braaf op buitenrit.

Barrie

15 jaar, ruin

Barrie is een super buitenrit paard en erg voorwaarts. Je moet even zijn vertrouwen winnen, maar dan is het een echte knuffelbeer. Barrie wilt graag voor je werken maar vindt sommige oefening nog lastig.

Bregje

21 jaar, merrie

Bregje is een echte Fries met stamboom. Ze is recreatief heel leuk te rijden en vindt het erg leuk om in het bos te rijden. Ze heeft in het verleden ook voor de kar gelopen en meerdere veulens gehad. Bregje is een vrolijk, lief en rustig paard die graag voor je wil werken.

Fred

19 jaar, ruin

Fred is een ervaren paard die in het verleden wedstrijden heeft gelopen in de L2 dressuur en M springen. Hij is erg voorwaarts en wordt heel enthousiast van springen.

Guus

10 jaar, ruin

Guus is super lief, maar onder het zadel liever lui dan moe, hierdoor is hij wel erg betrouwbaar en geschikt voor iedereen. Guus is een echte snoepkont en dol op lekker eten.

Jone

15 jaar, merrie

Jone is een 15-jarige merrie die een heleboel oefeningen kent op dressuurmatig vlak. Dit maakt haar erg leuk voor de gevorderde ruiter. Tegelijk is ze braaf genoeg voor ruiters met minder ervaring. Een lieve, eerlijke merrie die je echt het paardrijden kan leren.

Magic

15 jaar, merrie

Magic is heel lief en erg voorwaarts onder het zadel. Magic is geen beginnerspaard, maar biedt een leuke uitdaging aan de wat ervaren ruiter.

Merina

27 jaar, merrie

Merina is een zeer ervaren, betrouwbaar en lief paard. Ze is geduldig met poetsen en opzadelen en onder het zadel heel licht aan de hulpen. Merina kent alle oefening van de M/Z dressuur en bied genoeg uitdaging voor de ervaren ruiters.

Nadinia

25 jaar, merrie

Nadinia is een super lief paard met rijden en lief voor de allerkleinsten. Nadinia heeft in het verleden ook wedstrijden gelopen maar de laatste jaren is ze manegepaard. Voor de tieners biedt Nadinia nog genoeg uitdaging, ze loopt dan ook mooi aan de teugel.

Omega

25 jaar, merrie

Omega is een super vertrouwd en stabiel paard en een enorme knuffelkont. Iedereen leert op dit paard rijden en is op slag verliefd op de manier waarop dit paard je helpt en vertrouwen geeft onder het zadel. Omega loopt nu in verband met haar leeftijd alleen nog mee in de kinderlessen.

Piet

14 jaar oud, ruin

Piet is een heel lief en braaf paard en houdt erg van knuffelen en aandacht. Onder het zadel is hij braaf, maar hij biedt ook genoeg uitdaging aan voor de ervaren ruiters.

Royale

13 jaar, ruin

Royale is een erg fijn paard die braaf is bij beginners, maar ook uitdaging biedt aan ervaren ruiters. Royale komt uit Frankrijk en kent verschillende oefeningen, ook kan hij leuk springen. In de bak kijkt hij nergens van op, op buitenrit is hij in een groep super braaf, maar vindt het alleen of voorop wat spannend.

Savanne

20 jaar, merrie

Savanne is voor iedereen geschikt en een echt beginnerspaard, ze houdt erg van knuffelen en is super lief.

 

Scooby

24 jaar, merrie

Scooby is een lief en vrolijk paard en gaat graag mee op buitenrit. Scooby doet onder het zadel erg haar best voor je en laat graag zien wat ze allemaal kan.

 

Thibout

21 jaar, ruin

Thibout is een rustig en lief paard. Hij is sensitief in de hulpen en hij is super voor op buitenritten en kan erg goed dressuur lopen.

 

Tornado

14 jaar, ruin

Tornado is een heel lief en relaxt paard die graag zijn best voor je doet. Tornado is een echte knuffel! Hij is erg betrouwbaar en geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters.

 

Ufo

20 jaar, ruin

Ufo is van alle markten thuis en is een echte knuffelkont. Ufo is een allemansvriend, hij is zowel voor beginners als de ervaren ruiters geschikt.

 

Uniek

20 jaar, merrie

Uniek is een paard die een uitdaging biedt, geen knuffelkont maar als je haar vertrouwen hebt een gouden paard.

 

Zizo

17 jaar, merrie

Zizo is altijd blij en alert en houdt erg van springen. Zizo houdt erg van knuffelen en is een echt karaktertje, ze maakt mensen vaak aan het lachen. Zizo is niet geschikt voor beginners.

Zopas

17 jaar, ruin

Zopas is een dikke knuffelkont en hij is super braaf op buitenrit. Zopas is een heel betrouwbaar paard. Hij is de halfbroer van Zowieso.

 

Zowieso

17 jaar, ruin

Zowieso is een echte goedzak en heel geschikt voor de beginnende ruiter, hij vindt het heerlijk om buitenritjes te maken. Zowieso is de halfbroer van Zopas.

 

Zien wij jou binnenkort?

Kom lessen bij ons, ga op avontuur door middel van trektochten of blijf overnachten samen met je paard bij onze manege. Het is allemaal mogelijk.

Contact

Manege Knollegruun

www.knollegruun.nl

Welkom bij Manege Knollegruun. De manege met Aandacht, Plezier en Kwaliteit. Zien we jou binnenkort?
 
 

Copyright © Manege Knollegruun