Slide background

Welkom bij de leukste manege van Drenthe!

Manege Knollegruun

Slide background

Overnachten

bij de leukste manege van Drenthe!

Chalets, blokhutten, groepsaccommodatie en campingplaatsen
Slide background

Manege lessen

Door gediplomeerde instructie

Gezellig en leerzaam

Slide background

Bosritten

Onder begeleiding het uitgestrekte bos verkennen

Dagtochten

Trektochten

Slide background

Pensionstalling

Slide background

Ponykamp

Gezellig, leerzaam

en vooral héél leuk


Camping

Knollegruun camping zomer

Bij Manege Knollegruun is er een camping aanwezig waar u kunt vakantie vieren en overnachten, bovendien bieden wij ook stalling en weidegang aan voor uw paard. Er is uiteraard niets leukers dan op vakantie gaan met je paard! Omdat we naast een prachtig bos en heide gebied liggen, is Manege Knollegruun hier de beste plek voor. Op de camping zijn er meerdere sta plaatsen aanwezig en een prachtig grasveld waar uitgebreid gespeeld kan worden. Daarnaast zijn er ook vier blokhutten en twee chalets als u voor iets meer comfort zoekt. De camping is erg geschikt als een groepsaccommodatie.

Klik hier voor de tarieven.

We bieden in aanvulling op paardrijden en overnachtingen ook de mogelijkheid om bij ons te ontbijten, te lunchen en ’s avonds van een warme maaltijd te genieten. Zo bent u lekker volledig verzorgd op vakantie. 

Koffie of thee met cake of koek €3,50
Daghap  €8,50
Daghap met toetje €9,50
Ontbijtpakket €7,50
Lunchpakket €7,50

Omgeving

Direct vanaf het terrein bereikbaar is het bos waar u uren kunt wandelen en paardrijden. Iets verderop is het Loo meer waar heerlijk gezwommen en gespeeld kan worden.

In de nabije omgeving (20 autominuten) van Manege Knollegruun in Schoonloo liggen veel toeristische attracties:

Bovendien liggen de steden Assen en Emmen binnen 20 autominuten van onze manege.

Voorzieningen
Op de camping is er een toiletgebouw aanwezig waar meerdere toiletten, douches en een wasmachine aanwezig zijn. Er is een groot grasveld beschikbaar waar gespeeld en gevoetbald kan worden, ook is er een speeltuin in aanbouw.

Benieuwd naar meer informatie? Bel dan naar 0592-50148 of mail naar info@knollegruun.nl


Op vakantie met eigen paard?

Bij Manege Knollegruun is er de mogelijkheid om te overnachten met je paard of pony. Uw paard kan bij ons in de stallen of wei/paddock komen te staan, de prijzen zijn inclusief stro en hooi.  Zelf kunt u overnachten op de camping in een van de blokhutten, chalets of u kunt zelf met een caravan of tent komen.

Klik hier voor de tarieven.

stal Knollegruun foto

 

Chalets

Chalet Knollegruun

 

Op de camping zijn er twee chalets beschikbaar. De eerste chalet is voor 4 personen en beschikt over een woonruimte, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met een apart toilet.
De tweede chalet is geschikt voor 5 personen en beschikt over een woonruimte, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met een apart toilet. Naast beide chalets is er ruimte om buiten te kunnen zitten. Tijdens het overnachten in de chalets kan er ook gebruikt gemaakt worden van de wasmachine.
 
De chalets dienen netjes achter te worden gelaten anders worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.
 
Linnen- en beddengoed kan tegen een meerprijs van €7,50 per persoon, per week gehuurd worden.
Handdoeken kunnen tegen een meerprijs van €7,50 per persoon, per week gehuurd worden.
 

 

Blokhutten

LR20150705-_MG_5532 1904x715 72dpi

Er zijn vier blokhutten aanwezig. De eerste drie blokhutten zijn 6-persoons en beschikken over 6 bedden, een wasbak en een tafel met banken. De vierde blokhut is 4-persoons en beschikt over 4 bedden, een klein keukentje (gaskookplaat, koelkast, magnetron, wasbak) en een tafel met banken. Alle blokhutten hebben een kleine veranda aan de voorzijde. Bij het overnachten in de blokhutten kan er gebruikt gemaakt worden van het aanwezige sanitair en de wasmachine.

De blokhutten dienen netjes te worden achtergelaten anders worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

In de blokhutten zitten geen dekbedden en kussens, die kunnen tegen een meerprijs van €7,50 per week per persoon gehuurd worden.
 
Ook handdoeken zitten er niet bij inbegrepen en kunnen voor €7,50 per week per persoon gehuurd worden.