Slide background

Welkom

Bij de gezelligste manege van Drenthe!

Slide background

Bosritten

Slide background

Pensionstalling

Slide background

Manege lessen

Slide background

Paardenvakanties

Slide background
Slide background

Overnachten en Kamperen

Groepsaccommodatie

Hoe leuk is het om met uw rijvereniging bij ons te komen logeren. Eigen paarden meenemen en lekker met elkaar buiten rijden in de bossen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een paard van ons te huren. Rijden in het bos is altijd onder begeleiding door een van onze medewerkers.In de blokhutten kunnen totaal 24 personen overnachten. Uiteraard is het mogelijk om aanvullend tenten of caravans mee te nemen. De Chalet is eventueel bij te huren. Voor tarieven verwijzen wij graag naar de informatie op Overnachten en camperen.

De door uzelf meegebrachte paarden en/of pony’s worden door ons verzorgd. De stallen zijn schoon en voldoen aan de eisen van paard en welzijn.

nieuwe stallen KnollegruunNatuurlijk is het vrijwel altijd mooi weer en is het heerlijk buiten vertoeven. Mocht het toch regenen of wilt u gewoon gezellig samen zitten kunt u gebruik maken van onze overdekte buitenaccommodatie. Hier is een koelkast beschikbaar. Binnen kunnen gemakkelijk 24 personen gezellig eten en drinken. Gebruik hiervan is kosteloos in combinatie met de huur van alle blokhutten.Wilt u zelf koken dan kan dat natuurlijk ook. Tegen € 45,00 per dag kan er gebruik worden gemaakt van een extra ruimte in de manege. Deze is tevens geschikt om met 24 personen te eten en te drinken. Bestek, pannen en borden inbegrepen.

BEL VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN BESCHIKBAARHEID !